skönt

Skönt med vinst mot runsten 8 - 1 .

Sen vart det hem och sova lite sedan fick jag pepning av mig själv efter jag sovit så jag städade, ch tänkte kan det inte se ut så här hela tiden det skulle ju va helt pefekt.



























lycklig



Jag vill känna mig lycklig kär. men jag är kär i en pojk men inte ihop.

Men man känner sig också glad utanför men kanske innanför

liv

Mitt liv kanske inte är det perfektaste men jag kämpar ändå för varje dag som går. Men det är tur att jag har min mamma och min bror vid min sida och folk från skolan som kan peppa upp en på bra nivå.


Om inte ni fanns så skulle inte jag vara den jag är idag.



Men man kan ändå ha bra eller dåliga stunder. Men just nu för tiden är jag glad för jag mår bra.






Vi har så mycket minne tillsammans och vi ska inte glömma dom eller varandra.

härligt eller inte

Härligt då skärde mig i fingret med en ganska stor kniv , minns hur det va sist men då var de värre.
Träningen gick bra om jag får säga från mig.

Fruktsalladen tog jag nyss ut ur ugnen ska käka den sen lite tv tittande också sen susa och mysa för mig själv.


frukt

Sitter just nu här och håller på att somna, är trött. Men jag ska ändå cykla till träningen och träna sen direkt efter ungefär till affären och handla lite frukt bland annat. Sen blir det en varm skön dusch för min del och mys med mig själv ikväll.

mat

Har gjort klar maten och nu sitter jag här och äter den det vart macaroner samt köttbullar och prinskorv mums . Har håll till kvart över 12 ungefär så ska en promenad till skolan igen efter jag har käkat.

Är ju ensam hemma till imorgon kväll soft !! . Vad ska man göra nu när man är ensam hemma kan man tänka sig men nej det vet jag inte riktigt än.

KÄR

Mina tankar far omkring hela tiden om just dig men det är bara frågan hur du är för mig.

Man kan inte vara blyg person hela tiden men nej snart måste jag väll sluta med det. För annars tar jag inte tag i det här.

mysa

Ska lägga mig själv i sängen och mysa med mig själv i sängen. Med tänd ljus och oc tittande för min del och tänka hur underbar denna dag har varit Tack så mycket :)

hungrig

Jag är hungrig och jag vill ha mat samt att mamma ligger och sover nu så kan man gå in till henne och säga att man är hungrig...

The oc.

Tankarna har kommit idag hur det va för 15 årsen har frågar mamma en massa saker också som jag fick svar på.
Ska slå på Oc snart och fortsätta kolla har hämtat skivan som saknades hos Olle. Så nu kan jag kolla igen.

Så då vet ni i allefall vad man gör.

HAha fan va bra!

Dotter: Hej mamma Jag ska till mitt rum med min pojkvän.
Mamma: Okej gör inget dumt.
(Dottern OCH pojkvännen går in i sovrummet)
Dotter skriker: Baby, baby, baby ohh!
(Mamman springer in i hennes rum)
......Mamma: Vad gör du !?!?!?!?
Dotter: Mamma vi har sex, gå ut!
Mamma: Åh tack Gud, jag trodde du lyssnade på Justin Bieber
Dotter: Hej mamma Jag ska till mitt rum med min pojkvän.
Mamma: Okej gör inget dumt.
(Dottern OCH pojkvännen går in i sovrummet)
Dotter skriker: Baby, baby, baby ohh!
(Mamman springer in i hennes rum)
......Mamma: Vad gör du !?!?!?!?
Dotter: Mamma vi har sex, gå ut!
Mamma: Åh tack Gud, jag trodde du lyssnade på Justin Bieber

20/1 96 info




Tidningen för 15årsen bilden är våran bil.





En kvinna dog och en ett och ett halvt-årig flicka skadades allvarligt vid en trippelkrock på E4:an cirka 300 meter söder om Hagsta krog vid midnatt mellan lördag och söndagen.


I volvon som kvinnan krockade med fanns en familj från Kungsgården, två vuxna och två barn. Samtliga skadades, men värst drabbades den ett och ett halvt-åriga flickan som satt i bilbarnstolen i bilden.
- Flickan är förd till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hon har fått en hjärnskada och har blödning i hjärnan. Hennes skador är inte livshotade men allvarliga. Läget är dock stabilt.

Stog det i tidningen idag för 15 årsen.


Det var i allefall det som stog om mig annars var det lite av restan av min familj som mina föräldrar och min bror Olle.

Men det var för mig det var värst. Och det är för exakt 15årsen det hände natten till idag.
Och jag lever.

Av hjärnskadan så är det så att jag har gått om ett år och det var dagisen som mina föräldrar ville att jag skulle. Det drabbas också mycket i mitt liv med minnet med läxorna svårt att komma ihåg endel saker.
Men jag för stötningar på vägen.

 





Min bilbarn stol jag satt i när vi krockade.




Obs kolla inte för känsliga tittare






Jag slutet av januari 96.



Innebandy

Skolan idag va chill vi kollade på film till lunch . Sen spec engelska samt slöjd . Men filmen sög men va ändå bra .

Men what ever ska käka spagetti nu och fixa mig till träning time självklart innebandy .


I am mischievous

Ja jag är ju de men jag kan inte säga varför :) ..

Men ska försöka sova snart så jag orkar med en dag imorgon.
Hoppas man får nya krafter. just idag känner jag mig jävligt mycket glad . Ja ni kan ju gissa varför men nej faktist inte .. Mhahahah .

Vill i allefall säga jätte förlåt till en person ja du vet varför , jag menade inte exakt på de sättet.

Gjorde matteprov idag gick bra får jag hoppas får reda på reslutatet imorgon :) .

Just nu skiter jag i allefall vad folk tycker och tänker så jag bryr mig inte länge om folk runt om kring mig lika mycket nu som för om jag hatade en så måste jag försöka i allefall . Men what ever det måste man ju nån gång .


Why do not you answer me

Ja exakt , jag har ju skickat ett sms till en viss person men det var inte exakt jag men jag är ändå nöjd att du gjorde de åt mig .

ligger

ligger här i sängen och skrattar för en massa saker , men ska snart stänga av datorn och sova lite så man orkar en dag imorgon .

men ha det gott alla .

skolan gick

Skolan gick bra idag fast man vart ju helt slut asså  . Slutade efter 3 sen hem och ja jag vet inte hur långt tid det gick att gå hem men kändes jävligt länge har sån jävla tränings verk som aldrig släpps och blå merket gör också ont för ont för mig .

Va hemma nån stund sen gick jag och mamma ner på stan och käkade Grekist mat MUMS !!.

Vart att sola på hemvägen fyfan vad härligt somnade när jag solade haha var helt slut . Men när jag kom hem hoppade jag direkt i sängen sov runt tre timmar till 8 men är fortfarande lite trött vill bara sova .

Annars har jag också små pluggat lite idag men det går inte för mig för jag är så trött efter skolan lyckat , jag ska ju inte vara vaken på natten för jag somnade runt kvart i ett inatt  kunde inte sova .

Men nej nu blir det kolla på tv och sitta här tror jag ska fortsätta äta chips från igår mums är grymt sugen på de ibland och choklad tror de är dax för lingonvecka snart men hoppas inte för nu har jag ätit choklad i veckor är bara för gott och kan inte sluta käka .. haha lyckat unge jag är då .

sitter här just

sitter här just nu och smörjer in mig i body cream som lukar sommar härligt något som man längtar lite till nu .
Fyfan vad skönt det är med ny rakade ben fan vad härligt . Längtar bara till sommaren mer och mer springa runt i shorts och klänningar samt ja allt , inte ett ett per byxor


Ursäkta bloggandet men jag var i berger igår och åkte slalom det gick kanon fast de va första gången för denna säsong var lite tråkigt att man ramlade x antal gånger men de va lungt de ändå men nu så syns den och är jätte stor usch vill nästan inte se på . Sen på kvällen vart det en tripp till Gävle och kolla på film själva bio time var det för min del inte helt fel dan innan skolan började . Var helt slut när jag kom hem så jag somnade faktist efter 22 så det är jag nöjd över för dom nätterna jag har varit uppe till runt halv fem så då slapp jag de men de kan ju också bero på vad jag har gjort hela dagen igår så man vart ju helt slut .

Skolan idag gick kanon hoppas man får de under hela vårterminen som det är nu för oss och jag ska försöka kämpa upp alla betyg . Men det kan jag om jag kämpar och får stötande på vägen upp till målet .


språkresa

Vaknad 12 idag , Har typ suttit här hela tiden känns det som .

Har fått en bra kontakt med alla som ska på samma språkresa som mig , ni som inte visste de så ska jag åka på språkresa i sommar .

Om man bara hade lust så skulle jag städa nu som behövs men det finns en nack del är att min tak lampa dampar loss ena sekunden funkar den sen blinkar den sen funkar den inte ..



Vill bara säga med bilden att jag saknar till sommaren så mycket just nu så man kan vara brun .



kb

Ska fortsätta kolla på oc nu sen ska jag väll försöka sova så jag hinner upp i god tid på måndag . Se upp för mig i kb här kommer jag . Haha nejdå jag är inte så farlig får man väll hoppas.

Imorgon ska jag äntligen städa för det är ju söndag så det behövs ju också städa då .

Ha de gött folk


dator

Sitter här och ska vara in på innebandy.se men nej då funkar inte sidan när man ska följa brorsans match , men ska försöka några gånger annars byter jag dator .

Sen blir det gå ut och träffa folk runt 18 tiden för min del och få se vad som händer .

Men ha en bra kväll alla folk .

vaknade

vaknade för en kvart sen ungefär men skulle gärna sova vidare i min sömn , men jag har bara så jävla ont i ryggen alldeles stel och allt .


maraton

Nu ska jag slå på oc säsong 2 så jag kan förtsätta kolla där jag va blir väll lite maraton oc för mig känner jag på mig alltid lika bra för min del .

Men hoppas alla sover bra annars .

Vi hörs imorgon .


Kommenterar

En del som kommenterar jag vill inte svara på en del frågor om soc .

lycklig

Ja dagen vart i allefall inte som man tänkte sig har varit hemma hela dagen .
vart bråk med min älskade mamma om typ ingenting men igentligen om någonting , som att hon ska till sin kille nästa helg så jag är ensam hemma hoppas man får med folk hem så man kan umgås som det var längesen .

Så jag har legat i min säng från kl 18 till ja runt 21 tiden sen har jag annars sutit här , vet ni jag somnar jämt i min sängen när jag ligger där men inte när jag ska sova på nätterna så då är jag inge trött .. haha lyckat .

Blir att sola för mig imorgon i allefall har jag tänkt om inget annat kommer för .

Bilder från OC filmen ..
Som jag nördar :D

 

Tänk om man kunde va lycklig kär , Men igentligen är det bara satsa och våga fråga för igentligen är jag blyg nån som har ide hur jag kan göra ?

 

 


7 jan 2011

Det kan va saker man undrar ibland varför är det igentligen skönast när man kommer ut ur duschen än före igentligen det har jag undrat men de kan ju va innan de är man slut i kroppen orkar ingen , så när man är färdig då är man pigg och orkar saker ibland .

Sitter i allefall här och käkar pannkakaor MUMS det va längesen för mig i allefall känner jag just nu .

Sitter även och väntar på att min mor kommer hem och få se vad vi ska göra idag det blir väll springa upp och sola ikväll för mig och små städa för min del så man kommer in i rummet haha nejdå, man kommer faktist in men det är för mycket saker bara :)

suger

Dagen idag har jag inte gjort något speciellt var ut en sväng till en ställe mamma jobbade för och lämnade lite saker och fick lite saker det är ju bara tacka och ta imott . Annars har jag kollat på oc somnade igen .

Just nu planerar jag dagen för imorgon och då blir det att gå upp i tid runt 11 sen gå iväg och sola sen vet jag inge mer än så länge i allefall men något blir det i allefall man gör . Kanske städa om jag har något ork i min kropp . Samt knäppa kort .

Annars kollar jag på göta kanal 3 som suger stort nu .

Klockan

Ja klockan är ju bara halv fyra och jag är vaken kan inte sova blir väll kolla klart på hockeyn det står 3 - 3 nu men kom igen nu canada !! .

Sen kanske det blir oc om jag har tur så jag inte somnar .

hockey . .

Sitter här framför tv och kollar på hockey som nästan alla andra också gör . Lika gärna man gör de när man inte kan sova men försej jag somnade runt sju tiden på kvällen när jag kollade på oc efter en promenad och kollade runt på stan med mor min .

Ikväll ska jag i allefall försöka va uppe längre ska försöka kolla på hockeyn och sen lite oc för min del , men kommer va helt död när mamma väcker mig kl 11 imorgon när brorsan kommer hit på frukost som vi brukar ibland äta tillsammans .

oc

Somnade 4 imorse och vaknade halv tre utav att mamma väckte mig , annars har jag inte gjort något kollar i allefall på oc som de va nån månadsen jag såg sist . Så då vet ni ju vad jag kan göra just nu .

musik

Har tagit en dusch nyss var riktigt skönt mot exemet när det är ljumet nu har jag smörjt in mig i en av mina favo salver men de hjälps ibland .

Kommer sitta här ikväll och fixa musik och ladda ner och ta till iphonen min så man har lite nyare och rensar lite också dom som är urkast själva låtarna .


Hatar min exem på vintern

fyfan vad jag hatar min kropp på vintern , när de är så jävla kallt och allt , ja jag vill säga de jag har sån kropp som hatar vinter och jag hat exem och jag kan bara sitta och klia och det är så jävla drygt och man kan inte göra något jag smörjer mig mer och mer men nej inget hjälper vad jag än gör . + att jag bli så jävla röd och allt börjar typ flangna när jag kliar och det är jävligt drygt tror jag flyttar till spanien eller något när jag blir stor och slipper det här för de är inte så här på somrarna .

sköönt

Ska snart gå och sätta mig i soffan i två timmar ungefär först kolla på familjen annurlunda sen spårlöst två gryma program som jag kommer sitta och kolla på i några veckor dom går på alltid lika bra tycker jag .

Annars idag har man bara varit hemma och tagit de lungt och vilat upp sig vaknade halv ett idag skööönt ..

hahaha !!

HAha har spelat habbo i 20 min finns bara 12åringar spelar och jag men dom är så gulliga ändå .

Men ska ta och ladda hem nån bra film snart sen så blir de väll kolla och försöka sova .

Hittade inget i valbo typiskt men blir säkert något på tisdag för då åker jag in till gävle med mor min först mötte sen blir det gå i affärer för min del .


2 januari 2011

Sitter just nu här vid datorn med min sköna varma morgonrock efter en skön dusch och jag dricker också Choco latte med den godaste så klart så man blir pigg idag för det blir en sväng till valbo och kollar om man hittar något nytt som man stort måste !! och hämta brorsan så klart han ska man inte glömma . Sen blir det kina mat vad jag har hört i allefall .

Idag är jag i allefall glad eller ja jag fick ligga hur länge jag ville i sängen så de vart till runt kvart i två fast jag låg och kollade på ännu en till beck film här på datorn . Att man inte kan ha så varje morgon det skulle ju va TOPPEn för min del .

lat !

Ska gå och slå på min dator nu och kolla på film på den blir väll beck för min del dom senaste dagarna , jag sitter eller har suttit vid mammas dator idag orkar inte flytta min fram och tillbaka .

Imorgon ska jag i allefall sova ut som jag längtar efter .

Men vi hörs imorgon

Sammanfattning om året 2010

Här kommer lite sammanfattning av året 2010 !
Och jag önska er alla ett Gott Nytt år

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja , respekt mot folk man hatar .
2. Höll du några av dina nyårslöften? Inte alla ..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte vad jag tror rak på sak just nu .
4. Dog någon som stod dig nära? Nej inte nära mig men nära mina x2  syskon vart det deras mamma gick bort
5.Vilka länder besökte du? Polen , Finland , Danmark
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? KLArt
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Februari månaden jag kommer inte exakt ihog datumet .
8. Vad var din största framgång 2010? hur mycket vänner betyder..
9. Största misstaget? Att jag har gjort något annat iställe för göra andra saker .
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja flera gånger,
11. Bästa köpet? kläder tror jag
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder,och mycket annat också
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja flera personer men mest en person.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Swedish house mafia one
15.Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare var jag eller lite depp men ändå glad vissa stunder
16. Vad önskar du att du gjort mer?  Vågat frågat
17. Vad önskar du att du gjort mindre?Sitta vid datorn
18. Hur tillbringar du julen? Först hemma hos mamma med henne och Olle min bror , Sen åkte jag och olle till min faster där resten av släkten och familjen va .
19. Blev du kär i år? Ja men är singel
20. Favoritprogram på TV? olika.men mest andra avenyn
21. Bästa boken du läste i år? innan jag dör och livet är en fest . Kan inte skriva en böckerna är lika bra 
22. Största musikaliska upptäckten? lite olika
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? åka till mormor på min födelsedag :)
25. Något du önskade dig men inte fick? jao
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010 ? Åkte bil i x antal timmar samt suttit och väntat på försenad flyg
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja massor av saker
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Både sämst och bäst
29. Vad fick dig att må bra? Att flytta från bruket
30. Vilken kändis var du mest sugen på: KAka
31. Vem saknade du? Pappa . .
32. De bästa nya människorna du träffade? dom nya folket jag lärt känna


saknar

Skriver med mamma just nu och har gjort de ett tag nu vi snackar om folk vi saknar eller som jag saknar och de är min döda far som jag saknar ja jag vet inte hur mycket men det är för mycket , sen så är de mormor och är ungefär 1000 mil här ifrån hon är ju i polen jag vill till henne och umgås med henne såg henne sist i somras. Mamma skrev att hon kommer i vår till oss har hon sakt i allefall till mamma min . Men jag vill ändå bort här ifrån från allt ett tag jag orkar  inte mer tänker på sammer personer hela tiden och man kan inte göra något åt dom personerna .

Jag vill också att allt ska va som för bara jag min bror samt mamma vi tre och inge fler och pappa han är ju där han är men ändå jag vill att vi tre ska vara tillsammans och mamma du behöver ingen kille du klarar utan du jobbar för mycket så man hinner inte själv umgås med dig nästan . Men du kommer i allefall vara min bästa mamma även våra bråk och allt som kommer mellan oss ibland . I love you Mom


ursäkta punkterna

Sitter just nu här och har fixat klart mig ska vänta en 10 min sen ska jag väll gå mot bussen för jag ska till järbo och där är mamma just nu dom ska visa huset och jag ska väll vara lite snäll och bära i saker . Om ni undrar så ska inte jag flytta mamma kille har flyttat jag ska vara snäll och hjälpa till och mamma kommer vara där ibland och jag mer sällan än ibland . jag vill ju inte bo ute i skogen men jaja jag ska bo i stan .


Welcome to my life !!

Hej och välkommen till min lilla blogg! Det är då dags att jag ska presentera mig. Jag heter Anna, men mitt fullständiga namn är Terese Anna Eriksson. Känn på den ni! Jag är 16 år, Jag bor med min mamma i den lilla staden Sandviken som ligger i länet gävleborg.Jag har också 3 syskon två halv och en riktig pappa fick två innan han träffade mamma. Min Pappa dog 2009 och det kommer jag skriva om ganska mycket här på bloggen med min deprimasion ångest .  Jag går på  murgårdsskolan här i sandviken i 9D . På min fritid brukar jag spela innebandy som finns en stor del i mitt hjärta men jag blir sämre och sämre för varje år känner jag nu eller jag kanske tycker bara , Annars brukar jag gå i en liten grupp som heter myrran och det är vi barn som har föräldrar som är missbrukare eller har varit  annars brukar jag ofta sitta vid min dator och dunkar musik iställe för plugga men nu är de ju ny år så nu måste jag ta tag lite extra i pluggandet .Ni kanske undrar om jag har nått husdjur? och nej det har jag inte! men jag har haft en hund eller vi har retare sakt men vi var tvungen att ta bort den för den vart sjuk och hunden hete Edda och gick bort kanske när jag va runt 12 år åldern och hade funnits hela mitt liv. Jag tror de är bra och skriva detta om mig nu men jag kommer skriva mycket mer på bloggen så ni får lära känna mig bättre .

RSS 2.0