lever

Ja jag är vaken och jag lever, allt gick ju bra igår som tur va.
Ska snart ta och käka tacos från igår mums så gott. Sen ska jag väll börja fixa mig. Mamma kommer kl 16 ungefär och hämtar mig så åker vi ner till jv och kollar när Brorsan O har match.


myysss

Sitter här och har musik på max och käkar  frukt sallad, mysigt...!!! För jag vill ju inte äta mat för då äter jag ju inte så mycket ikväll när det är TACOS!! i den här familjen.

Sitter också och fixat mig samtigt, vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder på mig. Det blir väll något snyggt och jag har de. Men det har man väll alltid.


           //A

Kunde

Kunde ju inte glömma mina blogg läsare idag.
Är vaken just nu vaknade ju vid 11 tiden har städat mitt rum och nästan allt är klart sen har man så klart också duschat , käkat frulle och suttit här.

Hade ju världen dröm inatt, drömde att jag hade en dotter. Det va hur konstigt som helst men det va coolt.


Kan ju försöka blogga sen till mina blogg läsare om det är några som undrar vad man gör.


    //A




slö

Ska snart lägga min ner i sängen och kolla på S S op tv kanske läser en bok också om jag orkar eller har lust.
Vet inte riktigt hur jag mår nu för tiden det är bara för mycket av allt känns det som.

Imorgon måste jag städa hela mitt rum. Som jag älskar så mycket, tror jag ska anställa en städerska här hahaha nejdå men jag är så slö nu för tiden känns det som.

Men ni får ha det så gott och jag vet inte riktigt om jag kommer blogga något imorgon men ni få ha det bra alla.


     //A

igår

Det känns som om det var igår jag såg dig Pappa men igentligen såg jag dig för ungefär 1½ årsen.
Idag fanns du i mina tankar när jag gick till skolan det kom upp din låt och jag ville inte hoppa över den idag, jag lyssnade på hela och det kom någon tår kände jag. Tänk vad tiden har gått fort men det känns ändå att det va igår jag såg dig.

Sportlov...

Hejsan bloggen!
Ibland kan det ju vara skönt att bara skriva av sig allt man har att säga iställe för att snacka till alla om och om igen samma sak.

Plugget går i allefall skit just nu för mig känns det som, har inge krafter längre men ja nu är det ju sportlov så då kan jag vila upp mig och plugga lite.

Samt måste jag också tänka mycket, för jag vet inte riktigt hur jag vill nu för tiden. Och själv klart är det om killar så klart.
Om det är någon som kan svara på detta så undrar jag Varför finns killar?

Ibland känns det som dom behövs inte nu för tiden.

Varför hatar alla mig just nu för tiden man är i vägen folk orkar inte med något. Och fyfan vad jag och .......... kan hata dig för det du har gjort oss två hur kunde du och att du orkar. Så då får man se hur det blir med det.

Ja jag vet att jag har lite all möjliga känslor nu för tiden men det är för det händer ganska mycket.

 

                     //A

 


fyyf

Hur lång tid tar det att stå i en fucking kö! Det är frågan. När man vill ha små svar.

Ska snart iväg på träning men min hjärna är helt död men jag tar musik i öronen och tar en lång promenad ner


Varför

Fyfan vad irreterad man blir, man läser läxan 1000 gånger men man fattar ändå inget.
Hej Omprov! Men det är lungt för mig bättre att man får göra om de än inte alls. Varför händer just detta mig?

help

Orkar verkligen inte plugga tar en promenad och träffar ett par tjejer och kolla på lite film, som kan muntra upp mig och hjärnan.


Jag

Jag minns dagen som den vore som igår.


Nervös !!

En liten nervör tjej sitter här bakom skärmen och ska välja gymnasium idag. Det blir tre val för mig har jag bestämt mig.

Sen direkt efter skolan ska jag åka och klippa håret på mig lite nervös där också vet inte exakt hur jag vill ha det, men tror i ett exakt.

Efter skolan blir det hem och plugga har två prov den här veckan.
Så vi får se om jag har tid att blogga idag men det har jag säkert.

Men ni får hålla tummarna för mig i allefall för dagen.



//A


Ska ju

Ska ju ganska snart hoppa ner i sängen och försöka sova men det blir till wallander som är nu på tv, Men jag kolla i allefal just nu på b b för jag har ju sätt den här wallander tidigare men man kan ju ändå se slutet.

Ha de gött gott folk.

                                                  ///A

 

 


bääst

Åhhh
Jag mår ju som bäst efter jag har sätt dig.


vfan

Vfan
Ska man ha för kläder på sig idag har säkert gått och bytt si sådär 10 gånger och inget passar.
Sen ska jag väll börja fixa mig innan jag vet allt.
Efter de blir det en skön promenad ner till jv och kolla på match.

PS: Jag diggar din musik


Jag är mikrofonkåt!!

Sitter och skrattar åt ingenting just nu sen gespar jag lite trött ändå.
Ska snart hoppa ner i sängen och slå på någon bra film har jag tänkt.
Men först får mor min ringa.


Neh

Neh
Nu blir jag riktigt irreterad jag vet fortfarande inte riktigt vilka gymnasie skolor jag ska välja jag vet i allefall tre stycken, sen vet jag inte riktigt ska jag ta fjärde också men jag har i allefall tid att tänka till måndag.


godkväll

Ja godkväll.
Ikväll blir jag ensam hemma eller jag är det och kommer va det hela natten mamma fick ju jobba natt den stakarn. Och man är ju van vid att va ensam. Blir att käka mat nu snart som jag värmde för en 10minutersen. Sen kolla på melodifestivalen som suger men jag har ju inget för mig så lika gärna att man kan kolla. Då blir det chips och gurka för min del, mistolka inte de. Samt vitlöks sås eller något liknande MUMA!!

Men just nu känner jag mig ensam kan inte nån komma men ändå är det skönt att vara för sig själv men känner sig ensam ändå stor del.
Men i såfall så ska det va en vis person bara.


          //A

<3






Fick det här några timmar efter han hade gått hem, Han hade ju fått sin Alla hjärtansdags prisent av mig och jag hade skrivit på nationella eller vad man säger i höstas.

Det är ju själva slutet jag menar, men man kan ju ändå se vad man brukar smsa om.


den här dagen

Var i Gävle idag först på en skit mötte som va om ingenting typ.
Sen skjusade mamma ner mig på stan där i Gävle så jag gick lite och vid tre tiden tog jag bussen hem vart i allefall lite handlande vart en ring som de är för två fingrar äntligen.. samt ett linne. för min del vart de så.
Annars har jag väll bara varit hemma och tagit det lungt här framför datorn och sökt frågor till ett par svar på en papper som vi kommer ha ungefär exakt lika danna frågor på provet.

I helgen blir det pluggandet för min del och kb på söndag och kolla på brorsans match på kvällen där med.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra men något blir det i allefall.


ursä

Ursäkta bloggandet.
Men jag har haft fullt upp i skolan har haft Hemkunskap hela veckan, och i går var det öppet hus gick från 11 till halv 8 på kvällen i skolan.
Och jag är glad för det är mycket runt omkring mig som gör mig glad just nu, och jag är ju så klart kär i mina tankar det jag brukar tänka på eller den personen, Haha nejdå men jag vet inte riktigt vad jag ska säga men ursäkta mig. Men ni ska i allefall veta att jag lever.


tusan

Trodde mina kläder hade kommit idag, när vi fick någon lapp ifrån statiol idag, och vi åkte dit och vi öppnar då är de ju massas kataloger. TUSAN asså jag som ville ha mina sommar kläder. Men får väll vänta några dagar till.


myyyys

Sitter här i soffan i min ensam het och kollar på film, och det är filmen PUSS fick den idag av mamma och massa andra saker.
Sen blir det att göra fruktsallad i ugnen och lägga mig och kolla på tv och käka varm fruktsallad och mysa ikväll med massa ljus och ha det mysikt

Så..

Glad alla Hjärtans dag gott folk!

Hoppas ni får en underbar dag. Men själv ska man sitta helt själv hela kvällen todey. Mamma åker ju till sin kille eller vad man säger i deras ålder. Så hon blir där och umgås med han och brorsan är med sin tjej och umgås och håller på, men man vet ju aldrig vad dom gör men man kan ju gissa.

 

Ibland har man ju lust att gå fram eller skriva till dig men det är bara de jag vågar inte det är något som saknas, men jag vet ändå att det är just dig jag vill ha. Men hur ska jag kunna få kontakten med dig ibland tror jag det är lätt men ibland inte man är ju ibland blyg innerst inne.

 

Idag har man ju bakat hela dagen i skolan och ska fortsätta med de den här veckan. Ganska nice faktist.


I love you to

Lämnade idag Alla hjärtansdags prisent till brorsan.
Och jag fick sms av han sen när han hade läst de. Och det stog Jag älskar dig anna<3.Och jag hade skrivit det hösten som var när vi hade typ något som betygen skulle sättas in.Och jag hade skrivit om min Bror som det va titel Personen som betyder mest för mig. Och det va Olle som betyder mest för mig just då.



vaknade ju

Vaknade efter 12 gick upp efter 14.
Har duschat och sitter och äter nu från dess och klätt på mig.
Väntar tills klockan blir 16 så kan man ju hänga med brorsans match här på datorn som är kl 16 i sala.Men runt 17 tiden måste jag dra ska då ut och träffa folk.


trött....

Har lust att skjuta mig själv just nu.
Har ont i huvudet eller är bara trött. Men orkar inte flytta mig till sängen. Men jag ska försöka nå fram till mitt rum först och främst sen sängen och mysa och kolla på film.
Hoppas man får sova länge imorgon.
Det fick jag ju inte i allefall imorse, mamma kom in och snackade med mig när jag sov och man vaknade till.
Jo mamma hade ju jobbat natt och hon ville säga något. Och man vart lite pigg då och de var ju vid 8 på morginen. Men som tur va så sov jag till 10. För jag skulle med bussen som gick halv 12 till gävle.
Inte undra på varför jag har varit så trött idag.
Jo för det är ju tack vare min mamma som väcker mig 8 på morgonen för att säga något innan hon går och lägger sig.

Men nej nu måste jag gå in till mitt rum för annars så händer det ju inget här i livet.
Haha nejdå, men jag har faktist suttit här hela dagen ungefär och jag är världens tröttaste människa känns det som just nu.

Men först ska jag mysa lite och kolla på film.

Samt bli frisk nån gång. Är ju så förkyld så jag orkar inte beskriva.


ont !!

Var ju i Valbo hittade inget men jag ville ju handla något.
Men som tur är så kan man ju alltid spara pengar.
Ska ju spara 200kr tills Språkresan som är i juni.
Så då kan jag få upp lite pengar så man kan använda där.

I allefall så har jag jävligt ont i
 magen just nu och det är inge kul.
Det passar inte in just nu och det ska ju inte komma nu hade ju de för nån vecka sen ju.

Men det kan ju va för maten man vet ju aldrig.

Sen har jag också ont i huvudet eller är jag bara lite för mycke trött i skallen från skolan.

Blir i allefall en tidig kväll för mig ikväll har jag tänk.

Sitter nu här och kollar på melodifestivalen som suger. I år i allefall.
Fy säger jag för de.

Men man kan ju ändå kolla men låtarna kan man säga direkt att dom suger.


svar på tal

daniellabriseus om todey:

Vilken skola ska du kolla på? jag ska nog kolla på Thorens bisnish school om bror min vill skjutsa in mig hehh :)




   Jag var och kollade på yrkes gymnasiumet i Gävle.



12 Februari 2011

Idag när jag skulle gå här hemifrån ja då kom ju hans storebrorsa, som jag gillar och hans mamma. Gud vad glad man vart då. Det vart ett litet hej och han frågade vart jag skulle. Sen har leparna varit gladare är gladast.

Ja va ju i Gävle och kollade på gymnasium det gick ju super bra är lite svårt nu om jag ska ta den på 2 eller 3 plats men jag får tänka på de tills nästa måndag.

Ska snart börja fixa mig och åka in till Valbo till fem för brorsan slutar sex så man hinner ju i allefall kolla på affärer eller i affärer.


todey

De blir en tidig fredags kväll för mig ikväll.
Ska åka in till Gävle imorgon halv 12 för att kolla på gymnasie skola.

Sen blir det att små kolla i affären men man kan inte glömma att säga att man ska till Valbo imorgon kväll och hämta brorsan.

Men nej sak om de. Ska ju lägga mig tidigt så då blir det att man slår på nån bra film och myser sig själv till den med massa ljus omkring sig också.

Och minnet på sinnet så klart.


Bra

Jag kanske har nämt tidigare att jag vill starta om mitt liv och göra de lite annorlunda. Men jag tror jag har börja gjort de redan, jag mår bättre fysiskt och psykist. Skolan går åt ett bättre håll med resultaten på sätt och viss men det är i allefall bättre när man ser fram imott något bra.


11 Februari 2011

fyfan vilken snöväder det är ute eller varit ute idag.
Skolan gick ju super duper bra todey för en gångs skull :)
 Och jag är en glad tjej.
Jag tror jag är för kääär .. så det går inte att
Men nej nu är det ju äntligen helg och det kan man ju aldrig klaga på, efter en vecka med nationella x2 gånger.
Så då kan man ju inte klaga på helg nu och massa pluggande i skolan.

Får se vad som händer i helgen.
Har tänkt att åka in till Gävle imorgon lördag och kolla på en skola som är en gymnasie skola som jag snart ska börja om ni inte visste de.
Så mina betyg är på skapligt bra ställe och skick just nu än innan för nån vecka sen, har jag märk.
Kanske därför jag är glad tjej.
Men nej det händer ju mycket nu i livet har jag tänk och kommit på.

Samt att jag typ räknar ner dagarna nejdå jag längtar ner dom, längtar för mycket till sommarlovet 2011. hihi..

Men nej nu vet jag faktist inte vad jag ska skriva riktigt men ni vet ju rätt så mycket nu i allefall för en gångs skull. :D



n s

Idag gjorde vi sista nationella i svenska i allefall nu är det bara resten kvar.
Jag kände att det gick bra var inte så nervös kändes ju inte ens som ett nationellt prov.
Tur var att jag och några till fick sitta vid datorn och skriva samt lyssna på musik. Hoppas ni inte blir avis nu på mig för de. Jag hoppas i allefall att jag får ett G på svenska.

Har i allefall käkat mat för en stundsen. Ska om nån stund börja fixa mig för träningen som börjar halv 6 ikväll.
Sitter här och lyssnar på musik och kollar runt lite nu.

Men nej nu vet jag inte vad jag ska skriva om men vi hörs väll ikväll om jag har något att säga då.






//A






ansiksmask

Sitter just nu här med ansiksmask. Idag har jag väll annars bara pluggat och suttit här. Ska fortsätta plugga imorgon samt träna + skolan med nationella änu en gång den här veckan hoppas det går bra för min del.

Men nej nu ska jag sluta med det här och ha något vettigare för mig och ska snart gå och sova efter jag har tagit bort ansiksmasken om ungefär fem min.

Sitter här och drömmer mig bort och hoppas att det är just du som spelar ju nu.

dusch time

Ska väll gå och ta en lång skön dusch snart har ju tränat så ja jag är väll inte så fresch om man säger så men det är ju alltid jag.

Sen blir det väll pluggande för min del ikväll för en gång skull :) busigt!!!!

skolan..

Dagarna rullar på, igår var det en helt vanlig skoldag och idag ja då var de ju nationella provet i svenska ojojoj säger jag bara men det va läsförståelse och det är inte min goda sida direkt. Har en till på torsdag fast då är det något annat. Men annars har det väll varit en helt normal dag gick ju på innebandy träningen idag också va lite väll längesen jag spelade sist kände jag.

Imorgon så blir det en heldag för mig och några till i Gävle. Vi ska va en hel skoldag på en gymnasium som vi vill gå på eller tänker.


happy..

fyfan vad glad jag blir varje gång jag ser att du är inne :)

ååååh

åååh skjut mig nån jag orkar inte med något alls. Mitt liv suger.


ååååh vad arg jag blir.
Inget går ju som man har tänkt sig.

ännu mer

Sitter just nu här och hostar för mig själv. Vet inte riktigt om jag mår bättre eller sämre.
Det känns konstigt när man kollar ut har liksom inte varit ute sen i torsdags och nu är de ju söndag.
Man kan ändå drömma mig bort till lite värme medans man sitter här och värmer sig för sig själv.


Håller i allefall på att fixa låtar nu ännu mer :)

lets go

Tror jag ska gå och lägga mig i min säng och tända massa ljus och slå på s s och kolla på den några avsnitt :).
Sen så ska jag försöka sova ut så mycket ja kan imorgon om jag kan sova inatt.

Dagen har ju ändå gått ganska bra ändå även fast man har haft långt sam.
Men man har haft saker som jag behövde tänka på känner jag eller jag har tänkt extremt mycket men jag vet fortfarande inte vad jag vill.

Jag känner i allefall att den här året har inte börjar bra jag är aldrig redo för skolan hjärnan orkar inte med någonting just nu, behöver verkligen åka bort just nu känner jag och tänka på mig själv en stund.
Men snart är de ju sportlov skönt en vecka men det är för kort ändå känner jag.


gud vad

Gud vad jag blir trött på mitt hår nu. Jag har inte ändrat något sen förra året i sebtember ungefär.

Hur tycker ni jag ska klippa eller färga mig?

Jag vill färga lite mörkare för jag har fått utväxt men jag vill ändå få tillbaka mitt gamla hår som jag hade innan jag färgade. Men jag vill ändå ha mörkt.












Sitter

Sitter här för mig själv just nu och kollar på melodifestivalen. Men det skulle va roligare om nån va här med mig men nej jag är ju också sjuk förkyld och hostar.

Mamma är ju i stockholm och kommer hem imorgon.
Brorsan på andra sidan vägen är på bio med e och umgås bara med henne.

Alla andra festar säkert hos folk eller är med kompisar men nej jag är ju ensam typiskt. Nej nu får man väll bli frisk nån gång så man kan göra något. Det va ju i allefall skönt med en riktigt lång och skön dusch idag 40min tror lite baskilusker är borta men inte alla. Hoppas bara jag kan andas inatt för det gjorde jag inte natten som va alldeles tept i näsan och stängd dörr men ska ju ha dörren öppen. Men sak om de har i allefall käkat tacos todey i min ensamhet. Tänker gå och leta efter något gott att dricka hoppas man hittar cider så man inte behöver känna sig ensam. Haha nejdå men man kan ju ändå dricka cider för de.


Tänk

Tänk vad fort tiden går.

Snart slutar jag 9An börjar gymnasium , sommarlov. Ny skola och nya folk.
Jag är nästan rädd att ingen skola vill ha just mig. Men jag vill långt här ifrån hoppas bara jag kommer in i U.

Tänk också snart är jag 18år och får nästan göra vad jag vill. Behöver inte ha nån vid min sida.
Men allt känns bara konstigt.
Jag är ju ett barn känns det som.
Just nu känns det som jag vill ändra stil och allt få ett ännu ett nytt liv som jag behöver.

vhs

Hej.
Idag blir det att kolla på vhs haha men det är så att vi har filmat när jag va liten bebis så ja nu är jag ensam hemma så då kan jag lika gärna kolla.

-.,,-

Nu sitter en sjuk tjej här på andra sidan skärmen. Förkyld och ont i halsen som är inget för mig.

Ibland brukar man ju säga att man aldrig är sjuk men ibland kan man bli sjuk som jag är.
Orkar knappat göra något. Som det är när man är sjuk.

Men jag har i allefall kollat på oc eller håller på men den är på pause nu. Annars sover jag.

I helgen blir det väll försöka vila upp mig så jag kommer till skolan på måndag i såfall om jag har friskat till mig.


sjuk sjuk sjuk

Allt intryckt i halsen orkar inte göra något vill bara sova.

Gick i allefall hem idag efter 9 tiden orkade inte göra något. Tror jag blir hemma imorgon också kan inte va glad och halsen gör för ont.

,.-

Mår skit går till skolan och får se  om jag orkar hela dagen ont i halsen så jag inte riktigt vet vart jag är. Samt mår jag illa.

 Vill bara bort från allt ett tag så man kan tänka på något annat , något bra i allefall.



summertime

Ursäkta bloggandet men har mycket att göra nu för tiden eller inte.

Men nu är det i allefall februari. Så tiden bara rullar på som det ska ibland. För jag vill ha sommarlov!!!!
Det är ju omkring 5mån och några dagar bara sen är det ju sommarlooov.

RSS 2.0